Xitres

Wij maken jouw werk-processen makkelijk

Met onze kennis van IT én vastgoed-processen ontzorgen we je volledig.

Werkwijze service op maat

Service op maat

Met jarenlange expertise in de vastgoedwereld kennen commerciële vastgoedprocessen geen geheimen voor ons.

We begrijpen dus ook dat bouwbedrijf X hele andere wensen heeft dan projectontwikkelaar Y, of vastgoedbelegger Z. Ieder bedrijf heeft zijn eigen commerciële processen voor vastgoed. Dat is voor ons geen enkel probleem. Als we een samenwerking aangaan, stemmen we precies met je af wat je nodig hebt. Wij zorgen voor service op maat.

Onze werkwijze

Zoek je naar een IT-partner die je volledig ontzorgt? Of een partij die jouw medewerkers traint en begeleidt in digitale vastgoedprocessen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Gericht zijn op commerciële processen binnen vastgoed

Wij zijn één van de weinige IT-partijen die gericht zijn op commerciële processen binnen vastgoed. We leven voor de digitalisering van deze processen, en hebben een vastgoedhart. Daarom ondersteunen wij naar wens jouw organisatie met:

1. Projectbegeleiding

Sneller, makkelijk en leuker werken in de nieuwe software. Onze klanten krijgen een persoonlijke projectmanager, die begrijpt hoe het commercieel vastgoedproces in elkaar steekt en de behoeften van de gebruikers van de software beantwoordt.

2. Implementatie

Grote softwaretrajecten met impact op jouw organisatie verdienen een gedegen implementatietraject. Het zijn immers niet alleen knoppen in nieuwe schermen. Het zijn vaak algoritmes en automatische processen die je niet ziet. Dan moet je de software wel (leren) vertrouwen. Dit vraagt vaak om een andere invulling van taken en anders naar je werk kijken. Wij helpen jouw organisatie in dit traject.

3. Advies

Advies en doorrekening terugverdientijd, extra rendement van digitalisering: digitalisering moet natuurlijk wel wat opleveren. De investering moet zichzelf terugverdienen en de organisatie klaarmaken voor dit digitale tijdperk.

4. Trainingen

We trainen je medewerkers, zodat ze makkelijk en efficiënt met de nieuwe software kunnen werken. Dit kan via Teams, Zoom of Hangouts, maar ook uitgebreider via trainingen bij ons of bij jouw organisatie op kantoor.

Dit doen we al voor 300+ vastgoed klanten. Heb jij een digitale uitdaging?

Koppel je CRM met je bestaande software en processen

De oplossingen van Xitres zijn bedoeld om je werk in de vastgoedmarkt makkelijker te maken. Daarom koppelen wij zowel NieuwbouwOffice als VerhuurOffice aan je bestaande software.

Of dat nu je ERP-systeem is, je website, je financiële software of je contractadministratie. Zo integreer je je CRM in al je bedrijfsprocessen en kun je met één druk op de knop meerdere processen tegelijk aansturen. Dat scheelt ongelooflijk veel tijd en voorkomt fouten.

Koppelingen

Met een stevige grip, vastgoed moeiteloos de baas

Als je wilt ontdekken hoe wij jouw werk makkelijker maken en je rendement verhogen, vraag dan vrijblijvend een demo aan.

Vraag een demo aan en we nemen contact met je op om een afspraak te plannen.

Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op.