Xitres

Fijne feestdagen en een fantastisch 2024!

Nu 2023 ten einde loopt, willen wij - het team van Xitres - even pauzeren en reflecteren op een aantal hoogtepunten van het jaar. Jullie vertrouwen en steun waren belangrijk in het bereiken van onze gedeelde mijlpalen. Dit jaar hebben we onze producten en diensten aanzienlijk geïnnoveerd, mede dankzij jullie input en feedback. 

Fijne feestdagen en een fantastisch 2024!

Ons team is uitgebreid met getalenteerde nieuwe collega's, klaar om jullie in 2024 nog beter van dienst te zijn. Voor onze CRM-pakketten NieuwbouwOffice en VerhuurOffice hebben we diverse verbeteringen doorgevoerd. We hebben innovatieve nieuwe modules ontwikkeld, zoals de MatchRanker (VHO) en de Marketing Automation Flowbuilder. Nu nog exotische namen, maar in 2024 zullen ze ongetwijfeld een grote rol spelen in jullie nieuwbouw- en verhuurprojecten. 

We zijn trots op de lancering van het nieuwbouwplatform Nieuwbouw.nl. Dit was een aanzienlijke uitdaging, die we samen met velen van jullie zijn aangegaan. Ons doel is om in 2024 de nieuwbouwsector een duidelijker profiel en zichtbaarheid te geven. 

Een ander hoogtepunt was ons teamuitje naar Lissabon, een perfecte kans om te ontspannen en elkaar beter te leren kennen. We kwamen terug vol nieuwe ideeën en energie voor de toekomst. 

We zijn dankbaar voor het vertrouwen dat jullie in ons hebben gesteld en we kijken uit naar de voortzetting van onze samenwerking in 2024. We wensen jullie een vrolijk kerstfeest en een gezond, gelukkig en succesvol nieuw jaar. 

Fijne feestdagen en een fantastisch 2024 toegewenst, 

 

Namens het hele Xitres Team 

Vraag een demo aan en we nemen contact met je op om een afspraak te plannen.

Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op.