Xitres

Over Xitres

(Spreek uit als ksie-très)
Wij zijn specialist in IT-oplossingen voor vastgoed. Met realtime marktinzichten en unieke CRM-oplossingen brengen wij vraag en aanbod van woningen bij elkaar.

Nieuwe naam

De laatste jaren hebben we onze Vastgoed IT dienstverlening flink uitgebreid.

Zo hebben we naast NieuwbouwOffice ook VerhuurOffice ontwikkeld, een geheel nieuw CRM gericht op de wederverhuur van bestaande woningen.

Hierdoor dekte onze bedrijfsnaam, Nieuwbouw Nederland, niet meer de lading van onze dienstverlening. Vanwege deze uitbreiding hebben we besloten om onze overkoepelende bedrijfsnaam te wijzigen naar Xitres.

Onze diensten

Onder Xitres vallen de volgende diensten.

Nieuwbouwoffice
Verhuuroffice
Nieuwbouw platform
Vastgoed IT

Wij zijn software-makers met hart voor vastgoed.

Onze nuchtere en eigenwijze vastgoed-IT-specialisten ontwikkelen constant door om tot nieuwe oplossingen te komen. We realiseren alles met ons eigen team in Hengelo. Heb je bepaalde wensen? Dan kijken we samen naar de mogelijkheden en maken we een plan. Zo hebben we altijd geluisterd naar onze klanten en vraaggestuurd ontwikkeld. Zo zullen we in de komende jaren ook doorontwikkelen.

Martijn Fähnrich

Algemeen directeur

Bart Hiddink

Technisch directeur

Jasper van den Brink

Commercieel directeur

Wouter Fähnrich

Operationeel Manager

Jolbert ten Napel

Manager Digitale Verhuur

Jesse Bouwhuis

Accountmanager

Mike Gigengack

Accountmanager

Pim Spinmuis

Projectmanager

Joyce Groothuis

Officemanager

Chantal de Graaf

Officemanager

Isabelle Steinmeijer

Projectmanager

Frank van Berkel

Projectmanager

Wij brengen woningen en woningzoekenden bij elkaar. In een vroeg stadium, voor een snellere doorloop en een soepeler proces.

In bijna 15 jaar hebben we al 300+ vastgoed klanten geholpen om 20 miljoen m2 vastgoed sneller te verhuren of verkopen. Met onze oplossingen beheer je de volledige reis van interesse naar ondertekening van het koop- of huurtraject. In 1 systeem. Extreem veilig, efficiënt en kostenbesparend.

300+
Vastgoed klanten
2000+
Nieuwbouwsites
2.8 mln
Woningzoekenden
20 mln+ m2
Verkocht of verhuurd

Van nieuwbouw­platform tot specialist in IT voor vastgoed.

2007: Nieuwbouw-Nederland begint als online aanbodplatform voor nieuwbouw

Het verhaal van Xitres begint in 2007 in een overspannen woningmarkt. We startten ons eerste nieuwbouwplatform: nieuwbouw-hengelo.nl. Hierop brachten we voor alle nieuwbouwlocaties in onze thuisbasis Hengelo de woonwensen in kaart.

Makelaars waren gek op ons platform. Ze verzamelden alle leads en woonwensen, stapten ermee naar de projectontwikkelaars die de grond in eigendom hadden, en verkochten meteen de eerste woningen.

2009: Steeds vaker schakelden projectontwikkelaars ons zelf in

projectontwikkelaars wilden inzicht in de woonwensen, lieten hun projectwebsites door ons bouwen, wilden hun woningen invoeren, koppelen aan woningzoekenden en de status van de woningen bijhouden. Zo ontstond Nieuwbouw Office.

2012: NieuwbouwOffice gaat live als CRM voor nieuwbouw

We starten als CRM voor interesses en opties nieuwbouwkooopwoningen. 

NieuwbouwOffice is nu 1 van de grootste CRM-systemen voor nieuwbouwprojecten (koop en huur) in Nederland

NieuwbouwOffice_CRM_voor_Nieuwbouw_sinds_2012

2020: De introductie van VerhuurOffice

Wij bouwden in iets meer dan een jaar een speciaal CRM voor de wederverhuur. Naast nieuwbouwwoningen kunnen wij sindsdien onze opdrachtgevers ook bedienen voor de verhuur van bestaande huurwoningen.

Binnen een jaar hebben we bijna 4.000 succesvolle verhuurtransacties gefaciliteerd.

VerhuurOffice_Digitale_wederverhuur

In 2021 heet Nieuwbouw-Nederland voortaan Xitres.

De nieuwe naam dekt beter de brede IT-dienstverlening die wij aan de vastgoedsector bieden. Wij zijn nog steeds dezelfde onafhankelijk organisatie.

1-11-2023 lancering www.nieuwbouw.nl

Xitres heeft i.s.m. Stichting Nieuwbouw.nl het meest actuele landelijke nieuwbouwplatform van Nederland gelanceerd www.nieuwbouw.nl

What’s next?

Wij hebben veel producten en nieuwe functionaliteiten in de pijplijn. Maar belangrijker is te horen wat onze klanten nodig hebben.

Ben jij vastgoed de baas?

Breng vraag en aanbod op een eenvoudige en snelle manier bij elkaar, totaal ontzorgt met een volledig op jouw wensen ingericht CRM-pakket en 24/7 support.

Vraag een demo aan en we nemen contact met je op om een afspraak te plannen.

Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op.