Xitres

Parcour in Gouda: project in de spotlight

Voor het project ‘Parcour’ in Gouda heeft Xitres een accountomgeving inclusief een interactieve woningzoeker mogen bouwen.

Parcour in Gouda: project in de spotlight

Met de komst van Parcour krijgt de ketting van parkachtige wijken tussen Station Gouda en Nieuwe Gouwe een nieuwe parel. De nieuwe wijk wordt ontwikkeld op een unieke locatie: het voormalige spooremplacement bij het historisch centrum van Gouda. Je woont hier straks omringd door een mooie mix van stadse, industriële invloeden, monumentaal en nieuw groen. In een luxe stadswoning, appartement, bungalow, herenhuis of vrijstaande villa.
 
Bij de ontwikkeling van Parcour wordt slim nagedacht over de ligging, het buurtgevoel, duurzaamheid en de verbinding met de natuur. Alle woningen in Parcour worden namelijk rondom een parktuin gebouwd en zijn op een speelse manier verbonden met de natuur.
 
De verkoop is gestart! Bekijk het aanbod via de interactieve woningselector en schrijf je nu in.
 
Bedankt voor de fijne samenwerking: Blauwhoed en Gebroeders Blokland.

Denk jij na het lezen van dit artikel ook anders over het presenteren van jouw nieuwbouw?  We denken graag met je mee over de mogelijkheden. Neem contact met ons op via de contactpagina op onze website, bel ons via 074 246 93 93 of stuur ons een e-mail.

Vraag een demo aan en we nemen contact met je op om een afspraak te plannen.

Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op.