Xitres

Landgoed Steenenburg tussen Drunen en Nieuwkuijk: project in the spotlight

Voor Hendriks Coppelmans, heeft Xitres recentelijk een gehele projectwebsite mogen ontwikkelen. 

Landgoed Steenenburg tussen Drunen en Nieuwkuijk: project in the spotlight

In het hart van Landgoed Steenenburg tussen Drunen en Nieuwkuijk in de gemeente Heusden worden exclusieve hofwoningen en luxe appartementen ontwikkeld. Stijlvolle woningen in een eeuwenoude omgeving waar jij straks jouw droomwoning creëert en je eigen geschiedenis schrijft.

Er komen exclusieve tweekappers, royale vrijstaande woningen en gelijkvloerse woningen met veel ruimte deze geheel naar eigen wens in te delen.

11 oktober is de verkoop gestart van dit project. Je kunt jouw voorkeur doorgeven voor één of meerdere hofwoningen in het middengebied van Landgoed Steenenburg. Heb je interesse? Kijk dan snel op de website.

Bedankt voor de fijne samenwerking Hendriks Coppelmans. Pieter en Rick bedanken van Pr8ontwikkeling en Herold en Dave van Studio Ruigrok.

Denk jij na het lezen van dit artikel ook anders over het presenteren van jouw nieuwbouw? En zou je dit graag willen presenteren middels een mooie en complete projectwebsite? We denken graag met je mee over de mogelijkheden. Neem contact met ons op via de contactpagina op onze website, bel ons via 074 246 93 93 of stuur ons een e-mail.

Vraag een demo aan en we nemen contact met je op om een afspraak te plannen.

Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op.