Xitres

Geins in Amsterdam: project in de spotlight

Gein is een authentieke wijk in Amsterdam-Zuidoost. Midden in deze levendige wijk, aan het Vreeswijkpad, komt Geins.  Dit eigentijds en groene woonproject is een splinternieuw thuis voor jong tot ouder met een zeer gevarieerd woningaanbod van 104 appartementen, 15 tweelaagse stadswoningen en 15 eengezinswoningen, die ook voor meerdere generaties geschikt zijn. 

Geins in Amsterdam: project in de spotlight

De wijk biedt voldoende faciliteiten en voorzieningen die het dagelijks leven gemakkelijk en plezierig maken. Met diverse winkels, gezellige cafés en restaurants en uitstekende scholen is Gein een ideale plek voor gezinnen om te wonen en te leven. In 10 minuten rijd je op de snelwegen A2 en A9 en met de metro naast de deur sta je binnen 30 minuten op CS Amsterdam. Maar wat nog dichterbij is, is al het groen om de hoek. Rondom de nabijgelegen Gaasperplas kun je genieten van heerlijke wandelingen en ontspannen picknicks te midden van groen en water. Een verademing vergeleken met het hectische stadsleven.

Voor dit project hebben we de woningzoeker mogen bouwen. De woningzoeker is gebouwd middels dronebeelden, super gaaf! Zo kun je de omgeving in real-life bekijken. Het project is inmiddels al in verkoop, maar inschrijven blijft nog steeds mogelijk! 

Voor de samenwerking willen wij AM en YUCONVR bedanken. 

Denk jij na het lezen van dit artikel ook anders over het presenteren van jouw nieuwbouw? En zou je dit graag willen presenteren middels een interactieve woningselector? We denken graag met je mee over de mogelijkheden. Neem contact met ons op via de contactpagina op onze website, bel ons via 074 246 93 93 of stuur ons een e-mail.

Vraag een demo aan en we nemen contact met je op om een afspraak te plannen.

Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op.