Xitres

Het Dok van Dronten in Dronten: project in de spotlight

Het Dok van Dronten is met haar centrale ligging, maar toch dichtbij groen en water. Zij kozen voor Xitres om hun nieuwbouwproject te voorzien van een mooie projectwebsite inclusief interactieve woningzoeker.

Het Dok van Dronten in Dronten: project in de spotlight

De ambities zijn hoog voor de nieuwste woonwijk van Dronten; het Hanzekwartier. Duurzaam, levendig én dichtbij het centrum van Dronten. Het geeft dit deel van Dronten een enorme impuls.

Met ruim 90 woningen, diverse soorten bedrijfsruimtes en een parkachtig plein heeft het Dok van Dronten hierin een groot aandeel. Het bestaande gebied wordt omgetoverd tot een kwalitatief hoogwaardige en levendige woonwijk waar jong en oud samenleven. 

Voor dit project hebben wij een projectwebsite mogen maken inclusief gave interactieve woningzoeker. Je kunt je nu aanmelden als geïnteresseerde. Bekijk de website.

Voor de samenwerking willen wij Bouwsaam en Studioruigrok bedanken.  

Denk jij na het lezen van dit artikel ook anders over het presenteren van jouw nieuwbouw? En zou je dit graag willen presenteren middels een interactieve woningselector? We denken graag samen met je na over de mogelijkheden voor jouw vastgoed. Neem contact met ons op via de contactpagina op onze website, bel ons via 074 246 93 93 of stuur ons een e-mail.

Vraag een demo aan en we nemen contact met je op om een afspraak te plannen.

Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op.