Xitres

Scala in Bergen op Zoom: project in de spotlight

‘Scala’ is een modern en luxe appartementengebouw gelegen in alle rust, aan de rand van het bruisende centrum van Bergen op Zoom. Zij kozen voor Xitres om hun te voorzien van een gave interactieve appartementenzoeker. 

Scala in Bergen op Zoom: project in de spotlight

Scala’ is een modern en luxe appartementengebouw gelegen in alle rust, aan de rand van het bruisende centrum van Bergen op Zoom. Voor dit project hebben wij een aanbodpagina mogen maken middels een gave interactieve appartementenzoeker. Deze ‘woningselector’ biedt geïnteresseerden de mogelijkheid om meerdere voorkeuren te verzamelen en in één keer door te schieten naar het inschrijfformulier.

Scala beschikt over 53 appartementen en een Health Centre. Het wonen en de voorzieningen van Scala tillen het letterlijk en figuurlijk naar een hoger niveau. De appartementen in dit gebouw variëren van 52 m2 tot meer dan 195 m2 met ieder een eigen balkon van minimaal 11 m2. Bij het ontwerpen van Scala, stond duurzaamheid voorop. Het energieverbruik van de woning voldoet aan de huidige eisen voor Bijna Energie Neutrale Gebouwen (BENG). Door een optimale isolatie en kierdichtheid gaat er zo min mogelijk warmte verloren. Tegelijkertijd zorgt een gebalanceerd ventilatiesysteem voor voldoende frisse buitenlucht. Door de toepassing van warmteterugwinning (WTW) kost ventileren overigens bijna geen energie en de CO2-regeling zorgt ervoor dat er niet meer geventileerd wordt dan nodig is. En om alles nog duurzamer en energiezuiniger te maken werkt Scala met Warmte Koude Opslag (WKO).

Wat betreft de planning van dit project. Eind 2023 wordt er gestart met de werkzaamheden, zodat eind 2024/begin 2025 de nieuwe bewoners hun intreding kunnen maken in Scala.

De overzichtelijke en mooie website van dit project is gemaakt voor Nuvastgoed, verder hebben wij voor dit project samengewerkt met Baas makelaars. Hun willen we tevens ook bedanken voor de prettige samenwerking.

Denk jij na het lezen van dit artikel ook anders over het presenteren van jouw nieuwbouw? En zou je dit graag willen presenteren middels een interactieve woningselector? We denken graag samen met je na over de mogelijkheden voor jouw vastgoed. Neem contact met ons op via de contactpagina op onze website, bel ons via 074 246 93 93 of stuur ons een e-mail.

Vraag een demo aan en we nemen contact met je op om een afspraak te plannen.

Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op.