Xitres

BPD Woningfonds kiest voor Xitres

BPD Woningfonds kiest voor Xitres als haar CRM leverancier voor de komende jaren. Wij zijn hier natuurlijk erg blij mee en gaan direct aan de slag.

BPD Woningfonds kiest voor Xitres

BPD Woningfonds heeft gekozen voor Xitres voor het inrichten van de digitale verhuur van haar vastgoed. Na pilottrajecten met verschillende leveranciers koos het Woningfonds van de grootste gebiedsontwikkelaar van Nederland voor Xitres. Xitres levert binnen het digitale ecosysteem van BPD Woningfonds de projectsites, geavanceerde klantportalen en de CRM-tooling voor onboarding van huurconsumenten. En dat alles in nauwe samenwerking met andere preferred suppliers van BPD. We zijn al druk aan de gang. 

BPD Woningfonds is een woningfonds dat bestaat uit duurzame, betaalbare nieuwbouwhuurwoningen bestemd voor huishoudens met een middeninkomen. Het fonds beheert appartementen en eengezinswoningen in stedelijke omgevingen binnen en buiten de Randstad, met betaalbare huren - verreweg de meeste tussen 700 en 1.000 euro per maand. Begin 2020 zijn de eerste woningen van BPD Woningfonds online in verhuur gegaan. 

Vraag een demo aan en we nemen contact met je op om een afspraak te plannen.

Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op.