Xitres

De Silo in Apeldoorn van Dura Vermeer: project in de spotlight

Wonen naast het centrum, bij het water, in een parksetting op loopafstand van het station. Dat kan in De Silo in Apeldoorn, een ontwikkeling van Dura Vermeer. De allerlaatste appartementen zijn nog te koop. En niet de minste. 

De Silo in Apeldoorn van Dura Vermeer: project in de spotlight

Normaal gesproken besteden wij aandacht aan grote transformaties, hoge woontorens en state-of-art techniek. Maar De Silo is anders. Het is een parel aan de rand van het centrum van Apeldoorn. Het kleinschalige appartementencomplex, bestaande uit 24 koopwoningen in de ontwikkeling Havenpark. En vormt het sluitstuk van deze ontwikkeling. Dat betekent wonen in een omgeving die vrijwel af is. 

Studio Komma Architectuur ontwierp een monumentaal duurzaam woongebouw, geïntegreerd in een parklandschap. De plantenbakken en groenwand  aan de buitenzijde van de bovenste appartementen en penthouses zijn een bewijs hiervan. 

En laat nu de woningen bovenin in De Silo nog beschikbaar zijn met het mooiste uitzicht. De 3 allerlaatst beschikbare woningen hebben een woonoppervlakte van 111 of 114 vierkante meter met 2 slaapkamers en riante buitenruimte.

De appartementen zijn in de showroom van Thuis in Utrecht helemaal in te richten met o.a. badkamer, keuken, vloeren en raamdecoratie naar wens. Deze penthouses worden woonklaar opgeleverd. Je hoeft alleen nog maar te verhuizen! De woningen worden in de eerste helft van 2024 opgeleverd.

Xitres werkt met veel plezier aan dit dit project in samen werking met Ten Hag Makelaars.

Meer weten over De Silo? Bekijk de projectsite of neem direct contact op met de makelaar.

Meer weten over NieuwbouwOffice, projectsites en onze op maat mijn-omgevingen? We horen het graag.

Vraag een demo aan en we nemen contact met je op om een afspraak te plannen.

Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op.