Xitres

Zandkasteel van Wonam/Zadelhoff: project in de spotlight

Zandkasteel Amsterdam is een unieke transformatie van monumentaal kantoor naar wonen, werken, eten en cultuur. Wonam en Zadelhoff kozen voor NieuwbouwOffice om de digitale inschrijving voor de 160 koopappartementen af te handelen. 

Zandkasteel van Wonam/Zadelhoff: project in de spotlight

Iedereen in (en rondom) Amsterdam kent het voormalige hoofdkantoor uit 1987 van ING in Amsterdam Zuidoost wel: het Zandkasteel. Architectenbureau Alberts en Van Huut ontwierpen dit enorme kantoor met de herkenbare organische vormen. En het bureau werd daar wereldberoemd mee. Het kantorencomplex heeft een BVO van bijna 90.000 vierkante meter. 

Wonam en Zadelhoff herontwikkelen een deel van Zandkasteel tot 160 koopappartementen. De verkoop startte in de zomer van 2022 en is in handen van makelaarskantoor Hallie & Van Klooster en Van de Steege. NieuwbouwOffice helpt de makelaars om de grote hoeveelheid belangstellenden om te zetten naar de passende kopers met de automatische matchmaker.

Het vereiste van economische en sociale binding door de gemeente is een pré om in aanmerking te komen als koper. NieuwbouwOffice maakt het de makelaars eenvoudiger dit eenvoudiger inzichtelijk te maken.

Meer weten over onze matchmaker? Neem contact met ons op en vraag naar Jesse Bouwhuis of Mike Gigengack. 

 

 

Vraag een demo aan en we nemen contact met je op om een afspraak te plannen.

Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op.