Xitres

Lourdeshof in Haaksbergen: project in de spotlight

Voor Nieuw Wonen Twente, een regionaal initiatief van een aantal grote makelaars, heeft Xitres recentelijk een vernieuwd aanbodplatform mogen ontwikkelen. 

Lourdeshof in Haaksbergen: project in de spotlight

Op dit nieuwbouwplatform kun je je onder andere inschrijven op het project, ‘Lourdeshof’ in Haaksbergen.

Het mooie plan Lourdeshof bestaat uit 7 levensloopbestendige woningen, 1 vrijstaande en 6 geschakelde hofwoningen. De appartementen in de naastgelegen Lourdeskerk zullen in de latere -tweede- fase gebouwd worden. De 7 woningen zullen worden gebouwd in dezelfde stijl als de kerk en bieden een unieke kans om op een bijzondere locatie, gemoedelijk aan een hof, te wonen  Voor alle woningen geldt slapen en baden op de begane grond en alle woningen hebben een eigen oprit met carport.

Zaterdag 19 augustus is het project gestart met de verkoop. Schrijf je nu in via de website van Nieuw Wonen Twente. Inschrijven kan tot en met dinsdag 19 september 12:00 uur! 

Bedankt voor de fijne samenwerking Nieuw Wonen Twente!

Wil jij ook jouw nieuwbouwproject(en) op een mooie manier presenteren? We denken graag met je mee over de mogelijkheden. Neem contact met ons op via de contactpagina op onze website, bel ons via 074 246 93 93 of stuur ons een e-mail.

Vraag een demo aan en we nemen contact met je op om een afspraak te plannen.

Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op.