Xitres

Triadome in Leidschendam Voorburg: project in de spotlight

In Leidschendam Voorburg gaan 77 hoogwaardige appartementen, 3 stadswoningen en 6 penthouses in de voor-verkoop. Daarnaast zijn er 37 sociale huurwoningen. Triadome bestaat uit 123 woningen in 3 wooncomplexen. Xitres zorgt voor de accountomgeving, de 3D-woningselector en "powert" de digitale verkoop met NieuwbouwOffice. 

Triadome in Leidschendam Voorburg: project in de spotlight

Het lijkt wel de Cote d'Azur. Lichte woongebouwen met grote overhangende balkons die zorgen voor een weids uitzicht. Aan de vliet in Leidschendam Voorburg zorgt een combinatie van Kingsbridge Investment en ontwikkelende bouwer BOBgroep voor 123 duurzame woningen in een mix van appartementen, penthouses en stadwoningen.

Xitres realiseerde in opdracht van ondermeer Frisia Makelaars, Schieland Borsboom Makelaars en DWE Nieuwbouw Makelaars de 3D-woningselector, de digitale inschrijvings- en transactieomgeving. En alles in exact in dezelfde huisstijl als van de bestaande projectsite en gekoppeld met deze website.

Het fijne voor de makelaars is dat NieuwbouwOffice ook de 3D-weergave heeft van de woongebouwen in het CRM. Dit maakt het contact met potentiële kopers en de grip op welke interesse voor welke woning nog groter. 

Meer weten over projectsites, account-omgevingen of onze 3D-woningselectors voor klant en makelaar? 

> Wij staan voor je vragen klaar.

 

Vraag een demo aan en we nemen contact met je op om een afspraak te plannen.

Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op.